R Kellenaers - Photography | 13JUNI2015 Kamloops - Hope - Vancouver

13JUNI2015 Kamloops - Hope - Vancouver

June 13, 2015  •  Leave a Comment

Vandaag zijn we van Kamloops naar Hope gereden. Het plaatsje Hope, was in 1982 het decor van de Film "Rambo - First Blood". We hebben in dit plaatsje rondgewandeld en gezien waar veel opnames gemaakt werden. De foto is gemaakt bij het bord: "Gateway to Holidayland" het bord waar Rambo onder doorloopt bij het begin van de film. (bovenste foto is van de film)

Buiten het plaatjes Hope zijn we naar Tunnels gegaan waar in 1880 een spoorlijn is gebouwd. Deze spoorlijn is later buiten gebruik gesteld omdat de rotswanden bleven instorten, en in de winter er te veel lawines waren. 

Ook zijn we in Hope naar Jamie Davis Heavy Rescue gegaan, dit is het bedrijf met de grote takelwagens die op Discovery Channel te zien zijn in de serie "Highway to Hell".  Echter het was daar erg verlaten en hebben daar niet kunnen zien. Ze zijn inmiddels verhuisd naar andere plaatsen in Canada.

Daarna zijn we richting Vancouver gereden, en hebben we de laatste 2 nachten op een Camping vlakbij de Camperverhuur. Morgen (zondag) gaan we nog in Vancouver kijken, en dan maandagmorgen om 8 uur rijden we naar de verhuur om de Camper in te leveren. Het vliegtuig gaat rond 11uur en we komen 1 dag later rond 11 uur in Amsterdam aan. (We vliegen met de tijd mee, dus dan kom je een dag later aan). 


Comments

No comments posted.
Loading...

Keywords
ebzr glv
Archive
January February March April May June July (1) August September October (1) November December
January February March April May June July August (2) September (16) October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May (8) June (9) July (6) August September October November December
January February March April May (6) June (12) July August September October November December
January February (1) March April (5) May June July August September (2) October (6) November December
January (6) February March April May (7) June (1) July August September October November (18) December
January February (4) March April May (3) June (1) July August September October November December